Ir al contenido principal

CASTANYADA 2010


Arriba la primera activitat del curs 2010-2011 del Grup de Muntanya del col·legi que tindrà lloc en un dels paratges més atractius del Baix Camp: les muntanyes de Prades.

L’ACTIVITAT: Realitzarem un itinerari entre castanyers, que ens portarà al punt més alt de les muntanyes centrals de Tarragona, el Tossal de la Baltasana (1203 m.) amb unes vistes d’escàndol. La ruta continuarà ja amb baixada predominant fins l’ermita de l’Abellera on dinarem i tindrà lloc la primera edició de la “Castanyada-pop”. Castanyada-pop? ..... sí, degut a la normativa anti foc que regeix alguns indrets naturals, aquest any no cuinarem les castanyes durant la sortida, en el seu lloc realitzarem la primera fira de gastronomia castanyera, és a dir, si tens l’habilitat de cuinar galetes o pastís o caramels o batut o coca o “alguna beguda especial” amb castanyes com a ingredient principal, aquest serà un bon moment per a compartir el producte i lluir-te. Tot plegat la ruta tindrà uns 9 km. de res.

ELS HORARIS: Sortida el dia 17-10-2010 a les 10:00 h. des de la porta del col·legi. Tornada a les 17:00h aproximadament.

LES INSCRIPCIONS: Els dies 4 i 5 d’octubre de 17:00h a 17:30h a la porta del col·legi. Preu: 10,00€ Només hi ha 50 places d’autocar per rigorós ordre d’inscripció. No us quedeu fora !!

QUÈ PORTAR?: Motxilla, calçat adient per muntanya, roba d’abric, capa d’aigua, gorra, aigua, dinar, especialitat castanyera i bon rotllo.Comentarios

Entradas populares de este blog

CASTANYADA AMB EL GRUP DE MUNTANYA 28/10/2018

Benvinguts un any més al GRUP DE MUNTANYA.


Aquest any per anar obrint boca, realitzarem una sortida que ens agrada moltíssim al GRUP!!
DIUMENGE 28 D'OCTUBRE 

ALBARCA –ERMITA DE SANT JOAN DEL CODOLAR 
La idea és sortir del cole cap a les 9:00 amb autocar fins a l’Albarca i d’allí fer una de les rutes més boniques del Priorat. Per agafar forces per a la baixada un petit refrigeri i au! Avall que fa baixada. De l’Albarca fins a l’Ermita tant sols disten un escassos i planers 4km, on ens trobarem al nostres cuiners preparant-nos una de les millors Graellades de carn, i amb la gana que portarem, així la trobarem!!

Primera salida del Grup de Muntanya 2017-2018 (17-12-2017)

Hola a tod@s!

Bienvenidos! Benvinguts!!! Wellcome!!! A un nuevo curso del Grup de Muntanya de Santa Teresa de Jesús

Antes que nada quiero presentarme, mi nombre es Pepo, papi de Marc "cargolet" de P3, ex-alumno y antiguo miembro del Grupo de Montaña, junto a Pep, otro papi de P-3, queremos recoger el testigo de Javi y Adolfo. Intentaremos estar a la altura del nivel conseguido por este Grup de Muntanya, para ello todos seréis bienvenidos a acompañarnos en esta aventura que hoy empieza.

En esta primera salida seguimos con la tradición de plantar el Pesebre, en esta ocasión no tendremos que ir muy lejos para descubrir un rincón de nuestra ciudad que nos sorprenderá, Les Coves de Llorito. En este camino que nos lleva desde la ciudad hasta la Ermita de Nuestra Señora del Loreto, encontraremos unas cavidades esculpidas en la roca de la montaña en forma de cuevas, en las que, con cuidado, podremos visitar y dejar nuestro Pesebre biodegradable 100%.

Después del "paseíto",…

¿Se acerca el invierno?

Pues no. Ni se acerca el invierno, ni la foto corresponde a una localización de Juego de tronos. Aunque parezca mentira, está tomada hace menos de quince días... ¡Desde la cima de la MOLA DE COLLDEJOU! Y sí, allí es donde pensamos poner la guinda del pastel... Porque la última salida del curso promete ser de película...
Con toda seguridad ya no nos la encontraremos nevada, pero la mola siempre sorprende. Una montaña emblemática de nuestra tierra, que siempre nos contempla majestuosa, inequívocamente perfilada en el horizonte al oeste de Tarragona, y que prácticamente no necesita más presentaciones...

Así que id preparando las botas, porque el domingo 02/04/2017 nos vamos de excursión. Comenzando a caminar desde el pueblo de Colldejou, la ruta no es larga (8km), ¡pero sí intensa!

Realizaremos la ascensión por la parte más fácil (el Coll del guix), y a medida que vayamos ganando altura podremos ir disfrutando de unas vistas únicas. Desde la cima, ¡la panorámica de 360º es impagable!


De…