Ir al contenido principal

CASTANYADA 2010


Arriba la primera activitat del curs 2010-2011 del Grup de Muntanya del col·legi que tindrà lloc en un dels paratges més atractius del Baix Camp: les muntanyes de Prades.

L’ACTIVITAT: Realitzarem un itinerari entre castanyers, que ens portarà al punt més alt de les muntanyes centrals de Tarragona, el Tossal de la Baltasana (1203 m.) amb unes vistes d’escàndol. La ruta continuarà ja amb baixada predominant fins l’ermita de l’Abellera on dinarem i tindrà lloc la primera edició de la “Castanyada-pop”. Castanyada-pop? ..... sí, degut a la normativa anti foc que regeix alguns indrets naturals, aquest any no cuinarem les castanyes durant la sortida, en el seu lloc realitzarem la primera fira de gastronomia castanyera, és a dir, si tens l’habilitat de cuinar galetes o pastís o caramels o batut o coca o “alguna beguda especial” amb castanyes com a ingredient principal, aquest serà un bon moment per a compartir el producte i lluir-te. Tot plegat la ruta tindrà uns 9 km. de res.

ELS HORARIS: Sortida el dia 17-10-2010 a les 10:00 h. des de la porta del col·legi. Tornada a les 17:00h aproximadament.

LES INSCRIPCIONS: Els dies 4 i 5 d’octubre de 17:00h a 17:30h a la porta del col·legi. Preu: 10,00€ Només hi ha 50 places d’autocar per rigorós ordre d’inscripció. No us quedeu fora !!

QUÈ PORTAR?: Motxilla, calçat adient per muntanya, roba d’abric, capa d’aigua, gorra, aigua, dinar, especialitat castanyera i bon rotllo.



Comentarios

Entradas populares de este blog

45 ANYS CAMINANT... Per les muntanyes dels voltants

Benvolguts amics i amigues, Aquest curs estem de celebració amb el 45è aniversari del Grup de Muntanya de l’escola. Molts anys de camins, de cims, d’experiències compartides, de descobriment de la nostra terra... des d'aquell any 1970, quan un grup de pares i mares van decidir organitzar la primera sortida. De ben segur que amb pocs mitjans,  però amb molta il·lusió, doncs per començar a caminar només calen les ganes. A més, la recompensa no estava en arribar al cim, sinó en tot allò que envolta cada indret i que anaven descobrint pas a pas, gaudint, compartint... Aquells primers muntanyencs i muntanyenques tenien com a objectius trobar a la muntanya diferents valors, capacitats, qualitats, sentiments personals, i aprendre i compartir amb els altres en cadascuna de les sortides. Un ‘organitzem-nos’ del Pare Enric va haver de sonar en els seus cors i fins avui al 2015 segueix ressonant. Un somriure al teu company de camí, un alè desencaixat en fer el cim, compartir el di
Hola amigos Esta pequeña entrada es únicamente para despedirme como responsable de las actividades del Grupo de Montaña. Quiero agradeceros sinceramente la confianza demostrada cada vez que os habéis "atrevido" a participar en cualquiera de las excursiones o actividades programadas, ha sido realmente un placer caminar juntos. No se me ocurre otra forma de despedirme que colgar un pequeño resumen de las actividades mediante una recopilación de la cartelería generada durante estos 6 años, podréis verla en la sección " FOTOS "  Sin más que deciros, os hago llegar uno de mis abrazotes virtuales. Nos vemos, preferiblemente, en la montaña.

CASTANYADA AMB EL GRUP DE MUNTANYA 28/10/2018

Benvinguts un any més al GRUP DE MUNTANYA. Aquest any per anar obrint boca, realitzarem una sortida que ens agrada moltíssim al GRUP!! DIUMENGE 28 D'OCTUBRE  ALBARCA –ERMITA DE SANT JOAN DEL CODOLAR  La idea és sortir del cole cap a les 9:00 amb autocar fins a l’Albarca i d’allí fer una de les rutes més boniques del Priorat. Per agafar forces per a la baixada un petit refrigeri i au! Avall que fa baixada. De l’Albarca fins a l’Ermita tant sols disten un escassos i planers 4km, on ens trobarem al nostres cuiners preparant-nos una de les millors Graellades de carn, i amb la gana que portarem, així la trobarem!! Un cop haguem paït el dinar ens disposarem a fer-lo baixar realitzant el camí que ens queda fins arribar a Cornudella on ens esperarà el transport per tornar cap a Tarragona. Una primera excursió per a celebrar la CASTANYADA, en família i al aire lliure! IMPRESCINDIBLE: -           BON CALÇAT -           CANTIMPLORA