Ir al contenido principal

Nou Curs, noves aventures!


Estimades famílies, nens/es i joves del Col·legi:
Ha començat el curs escolar i volem convidar-vos a un nou caminar del GRUP DE MUNTANYA STJ.
Un any més us proposem un seguit de sortides per gaudir i trobar-nos amb altres d’igual o diferent edat, idees, professions, curs... però tots amb la idea de compartir l’amor i el respecte per la muntanya i per la natura.

Tranquils, ja sabeu que no us portarem al K2 ni als cims més alts del Pirineu (bé, això de moment! ;-) ), només volem que descobriu el vostre entorn natural més proper i alhora aprofitar per celebrar alguna festa o esdeveniment important per tots nosaltres, com la Castanyada, el Nadal, la primavera,...
Aquest any hem preparat un bon grapat d’excursions:
  •  Caminarem de la Febró a la Mussara, on ens endinsarem en els espectaculars avencs de la Febró.
  •  Suarem la cansalada des de Riudecanyes al Castell d’Escornalbou, on plantarem el Pessebre a l’ermita de Santa Bàrbara.
  •  Anirem a Horta de Sant Joan, on farem un tram de la via verda... en bicicleta!!!
  •  Passejarem per la ruta del litoral de Tarragona a Altafulla.
Coneixeu els preciosos paisatges que tenim tan a prop de casa? Com veieu, ganes per trobar indrets, itineraris, festes i moltes sorpreses més no ens en falten. Només falta que us animeu, pares i mares, nens i nenes, joves, mestres i professors, o qualsevol persona que participi de la vida escolar, extraescolar i comunitària del Col·legi Santa Teresa de Jesús.

Així doncs, Ja podem començar a treure dels armaris la motxilla, les xiruques, la gorra... i enguany també la bicicleta! Amb alegria i un organitzem-nos, com deia el Pare Enric, posarem en marxa una nova etapa i una nova aventura del Grup de Muntanya per aquest curs 2013-14.

Les dates de les sortides previstes són les següents. Apunteu-les a les vostres agendes!


  •  Diumenge 10/11/2013: La Febró – La Mussara
  •  Diumenge 15/12/2013: Riudecanyes – Escornalbou – L’Argentera
  •  Diumenge 16/03/2014: Via verda Horta de Sant Joan (en bicicleta!)
  •  Diumenge 15/06/2014: Tarragona – Altafulla pel litoral.


Més endavant anirem donant més detalls de cada sortida... Bona Ruta!

Comentarios

Entradas populares de este blog

CASTANYADA AMB EL GRUP DE MUNTANYA 28/10/2018

Benvinguts un any més al GRUP DE MUNTANYA.


Aquest any per anar obrint boca, realitzarem una sortida que ens agrada moltíssim al GRUP!!
DIUMENGE 28 D'OCTUBRE 

ALBARCA –ERMITA DE SANT JOAN DEL CODOLAR 
La idea és sortir del cole cap a les 9:00 amb autocar fins a l’Albarca i d’allí fer una de les rutes més boniques del Priorat. Per agafar forces per a la baixada un petit refrigeri i au! Avall que fa baixada. De l’Albarca fins a l’Ermita tant sols disten un escassos i planers 4km, on ens trobarem al nostres cuiners preparant-nos una de les millors Graellades de carn, i amb la gana que portarem, així la trobarem!!

Primera salida del Grup de Muntanya 2017-2018 (17-12-2017)

Hola a tod@s!

Bienvenidos! Benvinguts!!! Wellcome!!! A un nuevo curso del Grup de Muntanya de Santa Teresa de Jesús

Antes que nada quiero presentarme, mi nombre es Pepo, papi de Marc "cargolet" de P3, ex-alumno y antiguo miembro del Grupo de Montaña, junto a Pep, otro papi de P-3, queremos recoger el testigo de Javi y Adolfo. Intentaremos estar a la altura del nivel conseguido por este Grup de Muntanya, para ello todos seréis bienvenidos a acompañarnos en esta aventura que hoy empieza.

En esta primera salida seguimos con la tradición de plantar el Pesebre, en esta ocasión no tendremos que ir muy lejos para descubrir un rincón de nuestra ciudad que nos sorprenderá, Les Coves de Llorito. En este camino que nos lleva desde la ciudad hasta la Ermita de Nuestra Señora del Loreto, encontraremos unas cavidades esculpidas en la roca de la montaña en forma de cuevas, en las que, con cuidado, podremos visitar y dejar nuestro Pesebre biodegradable 100%.

Después del "paseíto",…

¿Se acerca el invierno?

Pues no. Ni se acerca el invierno, ni la foto corresponde a una localización de Juego de tronos. Aunque parezca mentira, está tomada hace menos de quince días... ¡Desde la cima de la MOLA DE COLLDEJOU! Y sí, allí es donde pensamos poner la guinda del pastel... Porque la última salida del curso promete ser de película...
Con toda seguridad ya no nos la encontraremos nevada, pero la mola siempre sorprende. Una montaña emblemática de nuestra tierra, que siempre nos contempla majestuosa, inequívocamente perfilada en el horizonte al oeste de Tarragona, y que prácticamente no necesita más presentaciones...

Así que id preparando las botas, porque el domingo 02/04/2017 nos vamos de excursión. Comenzando a caminar desde el pueblo de Colldejou, la ruta no es larga (8km), ¡pero sí intensa!

Realizaremos la ascensión por la parte más fácil (el Coll del guix), y a medida que vayamos ganando altura podremos ir disfrutando de unas vistas únicas. Desde la cima, ¡la panorámica de 360º es impagable!


De…