Ir al contenido principal

INICIEM NOU CURS



Benvolgudes famílies,

El Grup de Muntanya torna a engegar un curs més amb la mateixa alegria i il·lusió amb les que vam començar fa ja dos anys. Així doncs, aquest és el tercer curs per a nosaltres com a coordinadors, però el Grup de Muntanya com a entitat pròpia dins de l’Escola està a prop de complir el seu 45 aniversari. 

 
Per aquest motiu, volem que el nostre objectiu un any més no sigui només recórrer quilòmetres, realitzar gràfiques de desnivell dels camins i senders o fer unes boniques fotos dels paisatges i la terra de la nostra benvolguda província de Tarragona.

Hem volgut o hem intentat, DONAR VALOR A ALTRES COSES QUE VALEN LA PENA com  ara olorar les flors, veure el paisatge, parlar amb el company/a de camí, mirar la forma dels núvols, compartir les avellanes, el riure de petits i grans, valorar l'esforç en solitud,  els jocs de grup del Javier, les ’xuxes’ de la recompensa de l'Adolfo, la coca de xocolata, lolor a terra mullada, ser sensible, la serenor del vespre, el vent que ens acarona a la tornada, lolor de la farigola, la pregària a l’autocar per començar l'excursió, el fins a la properaen finalitzar la sortida, els ànims d'una mare, la suor del de la dreta o esquerra per l’esforç realitzat, revisar les fotos de la sortida a casa, les cançons a l'autocar, l'acompanyament d'un pare, l'entrepà de truita de patata de l’amic, la salutació d'un desconegut en el camí... Potser tu...
 
Des del compromís amb l’escola i amb el projecte del Grup de Muntanya, aquest curs volem oferir-vos i animar-vos a que us apunteu a les nostres sortides, ja sigui sol/a (que no ho estaràs), ja sigui amb part de la família o tota la família i que us animeu no només a caminar, a pujar i baixar camins i senders sinó a assaborir cada sortida com una aventura única i irrepetible.






 

Miguel Martí i Pol ja ens deia: "Tots els camins són bons per fer camí"


US PROPOSEM 4 SORTIDES PER AQUEST CURS 2014-15
 
Ja les podeu marcar al vostre calendari:
 

  • Diumenge 9 de Novembre de 2014: Farem la Ruta circular de la pedra seca del Pradell de la Teixeta, arribarem fins l’enderrocada on gaudirem d’unes inoblidables vistes de la serra del Pradell. Passejarem també pels peus dels impressionants molins de vent del parc eòlic del Trucafort.

  • Diumenge 21 de Desembre de 2014: Tot fent un petit tram de la Ruta del Císter, anirem a plantar el Pessebre a l'ermita de Sant Joan de Montblanc, per  per acabar la ruta al mateix Monestir de Poblet.
 

  • Diumenge 1 de Març de 2015: Sortint de Capafonts seguirem el bonic curs del riu Brugent fins arribar a l’impressionant Toll de l’olla. De tornada ens espera la tranquil·litat de l'ermita de la Mare de Déu de Barrulles.
 

  • Diumenge 10 Maig de 2015: No podia faltar una ruta 100% Montsant. Des d’Albarca pujarem a l’ermita de la Mare de Déu del Montsant, i continuarem la nostra ascensió fins el punt més alt de tot el massís: La Roca Corbatera. De baixada, agafarem forces a l'ermita de Sant Joan del Codolar per acabar el dia al bonic poble de Cornudella de Montsant.
 
Per acabar, unes paraules d'un muntanyenc il·lustre de Tarragona, Òscar Cadiach i Puig i que són proses del pròleg del llibre “Excursions pel Tarragonèsde Xavier Martorell i Boada:
 
Que gaudiu dels camins… Això sí, respecteu-los
 
per als que vindran al darrere i no deixem signes del nostre pas.
 
Com s’acostuma a dir: caminant es fa camí.
Bones sortides i amb el lema de l’escola aquest curs: 3, 2, 1…. Acció!
 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Hola amigos Esta pequeña entrada es únicamente para despedirme como responsable de las actividades del Grupo de Montaña. Quiero agradeceros sinceramente la confianza demostrada cada vez que os habéis "atrevido" a participar en cualquiera de las excursiones o actividades programadas, ha sido realmente un placer caminar juntos. No se me ocurre otra forma de despedirme que colgar un pequeño resumen de las actividades mediante una recopilación de la cartelería generada durante estos 6 años, podréis verla en la sección " FOTOS "  Sin más que deciros, os hago llegar uno de mis abrazotes virtuales. Nos vemos, preferiblemente, en la montaña.

CASTANYADA AMB EL GRUP DE MUNTANYA 28/10/2018

Benvinguts un any més al GRUP DE MUNTANYA. Aquest any per anar obrint boca, realitzarem una sortida que ens agrada moltíssim al GRUP!! DIUMENGE 28 D'OCTUBRE  ALBARCA –ERMITA DE SANT JOAN DEL CODOLAR  La idea és sortir del cole cap a les 9:00 amb autocar fins a l’Albarca i d’allí fer una de les rutes més boniques del Priorat. Per agafar forces per a la baixada un petit refrigeri i au! Avall que fa baixada. De l’Albarca fins a l’Ermita tant sols disten un escassos i planers 4km, on ens trobarem al nostres cuiners preparant-nos una de les millors Graellades de carn, i amb la gana que portarem, així la trobarem!! Un cop haguem paït el dinar ens disposarem a fer-lo baixar realitzant el camí que ens queda fins arribar a Cornudella on ens esperarà el transport per tornar cap a Tarragona. Una primera excursió per a celebrar la CASTANYADA, en família i al aire lliure! IMPRESCINDIBLE: -           BON CALÇAT -           CANTIMPLORA

CAMISETA DEL GRUPO DE MONTAÑA

Como ya sabeis, están encargadas las camisetas del grupo de montaña, se trata de mayots con cremallera (muy útil en montaña), tejido elástico y transpirable. (sin bolsillos detrás) Arriba podeis ver el diseño final, en manga corta. Comentaros también que la Ferretería Industrial Cornejo se ha prestado generosamente a sufragar parte de los gastos de la camiseta. Esta ferretería se encuentra en el Polígono Industrial Riuclar y en ella podeis encontrar suministros industriales, herramientas, pinturas, tornillería, neumáticos, maquinaria, rodamientos, accesorios de jardín, menaje, etc.